Bavaria Motors werd opgericht in 2005. Vanaf de start werd gekozen voor een businessmodel dat de vrije keuze van de parallelhandel met de betrouwbaarheid van een officieel dealership combineert.

De bijhorende aftersales diensten en garanties zijn even belangrijk als de opportuniteit bij de aankoop.

Het aanbod wordt gekenmerkt door een unieke selectie van exclusieve wagens van een 7 tal topmerken.

Zowel de moderne wagens als de youngtimers worden aan een strenge screening onderworpen. Daarnaast zijn de originaliteit, de kwaliteit, de juiste configuratie en de aantoonbaarheid van de historiek de belangrijkste vereisten als aankoopcriteria.

Steeds meer binnen- en buitenlandse klanten delen hun passie met ons gedreven team. Bij Bavaria Motors vinden ze er hun perfecte "daily driver", sportieve weekendwagen of uniek collectiestuk.

Lieven Gheysens

Lieven Gheysens

Zaakvoerder

Favoriete wagen?

De AMG Project One, een hybride van meer dan 1000 pk die de straatversie is van een formule 1-wagen. Er worden er maar 275 van gemaakt, en het is een fenomenale wagen, zowel qua techniek als design. Ik word sowieso warm van sportwagens, en als ik zo’n wagen zie word ik weer een beetje de kleine jongen van vroeger.

Delphine Staelens

Delphine Staelens

Finance & Accountancy

Favoriete wagen?

Begin jaren negentig droomde zij vooral van een Golf GTI: “Veel power, een mooie sound en het alomgekende rode lijntje rond het voorste radiatorrooster”.

Cedric Van Mierlo

Cedric Van Mierlo

Sales

Favoriete wagen?

Porsche heeft voor mij een speciale plaats in mijn hart en zal altijd mijn favoriete merk blijven. Een GT3 Touring staat bovenaan de lijst samen met een 981 Boxster Spyder. Manuele versnellingsbak, atmosferische motor en de rauwe flat-six sound. Meer is er voor mij niet nodig.

Thibault Sandra

Thibault Sandra

Aankoop & Marketing

Favoriete wagen?

Mijn persoonlijke all-time favourite is ongetwijfeld de Mercedes 190 E EVO 2. Van deze wagen werden amper 502 stuks gebouwd. Dit om de 190E te homologeren voor het legendarische DTM kampioenschap.

Sabrina Vandenabeele

Sabrina Vandenabeele

Naverkoop

Bart Verhaeghe

Bart Verhaeghe

Marketing

Favoriete wagen?

Mijn voorkeur gaat naar de moderne Porsche 911.

Saens Loyson

Saens Loyson

Fotograaf

Favoriete wagen?

Mijn favoriet is een Dodge Viper ACR, een extreme auto met een grote spoiler en een machtig geluid. Ik heb er een keer een gezien op de Zoute Grand Prix in Knokke, maar voor de rest kom ik ze enkel tegen op de Nürburgring, waar ik ook graag kom”.

Sibert Bouckaert

Sibert Bouckaert

Wagenpark Beheerder

Favoriete wagen?

De Ferrari 599 GTO is vanaf het allereerste moment dat ik hem zag, mijn absolute favoriet. Met slechts 599 exemplaren in productie, bij voorkeur uitgevoerd in het Rosso Corsa met een elegant zwart dak. Het sonore geluid van de 6-liter V12 is werkelijk als een melodie voor de oren.

Bart Degraeve

Bart Degraeve

Car Detailing

Favoriete wagen?

De legendarische Ferrari F40 is voor mij de allereerste echte supercar. Hij liep voor op zijn tijd, met zijn 2.9L V8 Bi-turbomotor die 471PK levert! Het is ook de laatste wagen die onder het oog van Enzo Ferrari gebouwd werd.

Philip Vanneste

Philip Vanneste

Voiturier