DSC00050.jpg - VIDEO: De Ferrari F8 Tributo - Een eerbetoon aan de krachtigste conventionele V8 motor in de geschiedenis van Ferrari! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC00040.jpg - VIDEO: De Ferrari F8 Tributo - Een eerbetoon aan de krachtigste conventionele V8 motor in de geschiedenis van Ferrari! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_4660.jpg - VIDEO: De Ferrari F8 Tributo - Een eerbetoon aan de krachtigste conventionele V8 motor in de geschiedenis van Ferrari! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_4664.jpg - VIDEO: De Ferrari F8 Tributo - Een eerbetoon aan de krachtigste conventionele V8 motor in de geschiedenis van Ferrari! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5250.jpg - VIDEO: De Ferrari F8 Tributo - Een eerbetoon aan de krachtigste conventionele V8 motor in de geschiedenis van Ferrari! - Nieuws - Bavaria Motors

VIDEO: De Ferrari F8 Tributo - Een eerbetoon aan de krachtigste conventionele V8 motor in de geschiedenis van Ferrari!

08.05.2021

Dit is hun laatste nieuwe mid-engine tweezitter die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Zoals zijn naam het verraadt, is deze Ferrari een eerbetoon aan de meest krachtige V8 motor in de geschiedenis van Ferrari.

In deze Tributo schuilt dezelfde motor die in de Ferrari 488 Pista gebruikt wordt, de 3.9L V8 Twin-Turbo motor met niet minder dan 720PK.
Hij gaat van 0-100 km/u in slechts 2.9 seconden en heeft een topsnelheid van 340 km/u.

Daarnaast is de wagen een aerodynamisch meesterwerk.
Dit door de achterspoiler, achterdiffuser met actieve aerodynamica, zijdelingse luchtinlaten, luchtinlaten vooraan, platte bodemplaat met nieuwe voordiffuser voor effici├źntere remkoeling, de S-duct en meer.

Kan u niet genoeg krijgen van deze prachtige Ferrari F8 Tributo?
Bekijk dan zeker deze video!
https://www.youtube.com/watch?v=qMr6LbFdc7E

Bent u geïnteresseerd in een Ferrari F8 Tributo, neem dan zeker contact op met ons commercieel team!