pista-1-min.jpg - Pista, Pista, Pista! VIVA BELGIO ! - Nieuws - Bavaria Motorspista-2-min.jpg - Pista, Pista, Pista! VIVA BELGIO ! - Nieuws - Bavaria Motorspista-3-min.jpg - Pista, Pista, Pista! VIVA BELGIO ! - Nieuws - Bavaria Motorspista-4-min.jpg - Pista, Pista, Pista! VIVA BELGIO ! - Nieuws - Bavaria Motorspista-5-min.jpg - Pista, Pista, Pista! VIVA BELGIO ! - Nieuws - Bavaria Motorspista-6-min.jpg - Pista, Pista, Pista! VIVA BELGIO ! - Nieuws - Bavaria Motorspista-7-min.jpg - Pista, Pista, Pista! VIVA BELGIO ! - Nieuws - Bavaria Motors

Pista, Pista, Pista! VIVA BELGIO !

09.03.2021

De Ferrari 488 Pista is momenteel een van de meest geliefde moderne modellen van de Italiaanse sportwagen fabrikant Ferrari.
Het is de opvolger van de befaamde 458 Speciale en de hardcore versie van de Ferrari 488 GTB.
De naam 'Pista' is dan ook het Italiaanse woord voor circuit.

Dit meesterwerk werd onder meer beïnvloed door de 488 Challenge waarvan de krachtige 3.9L V8 Bi-turbo motor werd ontleend (690 PK). 
Door het gebruiken van vernieuwde nokkenassen, versterkte zuigers(pistons), titanium drijfstangen en Inconel uitlaatspruitstukken in deze motor, werd het maximum vermogen opgevoerd naar maar liefst 720 PK! 

Opvallende exterieuraanpassingen zorgen voor een optimale downforce bij hoge snelheden. Daarnaast wordt de Pista door het gebruiken van koolstofvezel elementen een goede 90 Kg lichter dan de Ferrari 488 GTB.

Dit alles garandeert waanzinnige prestaties:
- 0-100 Km/u in amper 2,85 seconden
- Topsnelheid van 340 Km/u

Momenteel hebben we 3 prachtexemplaren in onze stock, zichtbaar in onze showroom:
- Rosso Corsa (SOLD)
- Giallo Triplo Strato
- Nero Daytona

Deze 3 zorgen uiteraard voor uitzonderlijk beeldmateriaal, wat we heel graag met jullie willen delen!
(Foto's door Rudolf Van Der Ven)