DSC_5722.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5575.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5712.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5714.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5611.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5614.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5618.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5637.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5672.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5674.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5666.jpg - VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten! - Nieuws - Bavaria Motors

VIDEO: De Aston Martin DBS Superleggera is een Gentleman's Driver zonder limieten!

04.03.2021

De DBS heeft al altijd gestaan voor snelheid en elegantie.
Hij wordt dan ook zorgvuldig handgemaakt met de sterkste en lichtste materialen.
'The ultimate production Aston Martin'

Bekijk nu onze laatste video over de Aston Martin DBS Superleggera:
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=PzVigYk4e6c&t=19s

Vergeet ook zeker niet Bavaria Motors TV te volgen op YouTube!