DSC_1984.jpg - VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_1990.jpg - VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_1992-2.jpg - VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_1994.jpg - VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_1997.jpg - VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_2013.jpg - VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_2014.jpg - VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig! - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_2020.jpg - VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig! - Nieuws - Bavaria Motors

VIDEO:De Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid klinkt geweldig!

01.12.2020

Deze sportieve Porsche Cayenne heeft een gecombineerd vermogen van maarliefst 680PK!
De ruime Super SUV is uitgerust met een 4.0L V8 Biturbo motor(550PK) die daarnaast ondersteund wordt door elektromotoren(130PK). Daarnaast heeft wagen heeft een volledig elektrische autonomie van +35KM.

Wilt u meer te weten komen over deze prachtige Porsche Cayenne?
Bekijk dan zeker onze video met behulp van de onderstaande link:
https://youtu.be/r3ZRNAmypOo