b87cedce-fbad-46de-a2ec-0a637d9c2b42.jpg - Bavaria Team: Wie is Saens Loyson? - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_6190.jpg - Bavaria Team: Wie is Saens Loyson? - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_2869.jpg - Bavaria Team: Wie is Saens Loyson? - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_6931.jpg - Bavaria Team: Wie is Saens Loyson? - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_5039.jpg - Bavaria Team: Wie is Saens Loyson? - Nieuws - Bavaria MotorsDSC_8017.jpg - Bavaria Team: Wie is Saens Loyson? - Nieuws - Bavaria Motors

Bavaria Team: Wie is Saens Loyson?

27.08.2020

Het leidt geen twijfel, bij Bavaria Motors werken mensen met een groot hart voor unieke auto's. Ons team is gedreven door het vak en geeft zich elke dag voor de volle 100%!
Om een blik achter de schermen te bieden, zetten we vanaf nu regelmatig een collega in de kijker, deze keer, Saens Loyson, onze huisfotograaf en allrounder binnen het bedrijf.
Saens (24), heeft sinds jaar en dag een passie voor fotografie. In zijn vrije tijd maakt hij graag uitstappen naar diverse events en circuits om daar de meest unieke wagens op beeld vast te leggen.
Hier volgt ons gesprek met Saens Loyson:

Wat is jouw functie binnen Bavaria Motors?
"Mijn voornaamste taak is het fotograferen van onze wagens. Ik maak en bewerk graag unieke beelden die ik vervolgens plaats bij de onlineadvertenties en op de sociale media. 
Omdat we heel wat buitenlandse volgers hebben, maak ik geregeld algemene sfeerbeelden zodat ook zij virtueel kunnen meegenieten van ons uitzonderlijk aanbod op onze moderne locatie.
Operationeel sta ik samen met mijn collega Kristof in voor de voorbereiding en de afwerking van de wagens bij binnenkomst. Daarna behoort de opstelling van wagens in de showroom tot mijn verantwoordelijkheid. "

We zien jou elke dag enthousiast aan de slag gaan, wat drijft jou bij Bavaria Motors?
"Ik ben zeer gepassioneerd door sportwagens. Dit zorgt ervoor dat ik hier zeker op de juiste plaats terechtgekomen ben. Door van mijn hobby mijn werk te maken, haal ik er dagelijks zeer veel voldoening uit. Door de grote en quasi dagelijkse aanvoer alsook de grote variëteit van zeldzame of mooi geconfigureerde topwagens is het voor mij een droom om hier te werken "

Welke momenten zijn jou het meeste bijgebleven?
"Ik hou ervan om een wagen uit onze stock mee te nemen naar een uitzonderlijke locatie om er vervolgens een fotoreportage van te maken. 
Onlangs namen we de Porsche 992 Turbo S mee naar de boerenbuiten en plaatsten we de wagen in een stal tussen de koeien. Voor unieke foto's moet je soms creatief zijn!
Het moment dat mij het meeste bijgebleven is, is de dag waarop ik met onze Ford GT naar Brugge reed om er daar dan een fotoreportage van te maken."

Van welke wagen wil je zeker ooit een fotoreeks maken? 
"Dat zou de Ferrari F40 zijn "

Wat is jouw top-5 favoriete wagens allertijden?
1. Dodge Viper ACR
2. Porsche 991.2 GT3 RS
3. Pagani Zonda F
4. Ford GT 40
5. Ferrari 250 GTO

Welke wagen uit onze showroom zou jij kiezen om een weekend mee rond te rijden?
"Ongetwijfeld de Porsche 997.2 GT3 RS. Dit enerzijds door de manuele versnellingsbak en anderzijds omdat dit voor mij de meest "hardcore" Porsche in ons huidig aanbod is ."