strong.jpg - Update COVID-19 - Nieuws - Bavaria Motors

Update COVID-19

13.03.2020

Beste klanten,

Wij leven mee met iedereen die door het Corona-virus is getroffen. Wij nemen uiteraard ook geen risico's met de gezondheid van onze klanten en personeel en volgen de maatregelen die ons opgelegd worden.

In deze omstandigheden kan onze service minder vlot gaan dan u van ons gewend bent.

Onze showroom blijft gesloten tot de situatie opnieuw veilig is om onze deuren te openen en wanneer de overheid het ons toelaat.

Volgende activiteiten kunnen we op afstand wel laten doorgaan:

* We blijven telefonisch en per mail bereikbaar voor al uw vragen in verband met aan- en verkoop, consignatie, service en herstellingen

* Indien u een wagen wenst aan te kopen, kunnen we deze, door betaling van een voorschot, voor u reserveren. De levering zal worden ingepland zodra de overheid de beperkingen opheft. De wagen blijft ondertussen veilig en onder volledige verzekering in onze bedrijfsgebouwen gestockeerd.

* Ons aanbod van nieuwe en tweedehands premium- en sportwagens blijft vernieuwen en we krijgen nog interessante wagens binnen. Hou dus regelmatig onze website in de gaten!
Contactgegevens met betrekking tot verkoop en consignatie:

Cedric van Mierlo op: + 32 493 86 36 93, cedric@bavariamotors.be
Thibault Sandra op: + 32 492 71 59 79, thibault@bavariamotors.be
Lieven Gheysens op: + 32 476 84 78 19, lieven@bavariamotors.be

Voor dringende service en herstellingen:

Delphine Staelens op +32 56 35 40 01, delphine@bavariamotors.be

We kijken samen met u reeds uit naar het einde van deze crisis en verwelkomen jullie dan allen graag terug in onze showroom!


Tot binnenkort!


Het Bavaria Motors Team