IVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (9 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria MotorsIVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (2 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria MotorsIVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (4 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria MotorsIVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (5 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria MotorsIVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (6 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria MotorsIVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (7 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria MotorsIVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (8 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria MotorsIVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (10 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria MotorsIVA Driebergen - Aston Martin Vanquish Zagato Volante - Autosalon Brussel (3 van 10).jpg - Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !! - Nieuws - Bavaria Motors

Bavaria Motors op het Autosalon Brussels Expo !!

19.01.2019

We share the same passion...op het Autosalon in Brussel !

Bewonder onze iconische Aston Martin Vanquish Zagato Volante op de stand van Iva Driebergen Business School
Paleis 1, Brussels Expo
19 tem 27 januari 2019

#BrusselsMotorShow #BavariaMotors #IvaDriebergenBusinessSchool

ASTON MARTIN VANQUISH ZAGATO VOLANTE: DE MOOISTE CABRIO VAN HET MOMENT ?

De coupé was geweldig, en Aston Martin moest van zijn Vanquish Zagato dus wel een cabrioletversie maken... Dat is dus gebeurd, maar hij is niet voor iedereen weggelegd!

De Vanquish Zagato was een regelrecht succes begin dit jaar bij zijn onthulling in Villa d'Este. Maar de klanten wilden ook een dakloze versie! Dat gebeurde dus met deze Zagato Volante, waarvan er slechts 99 exemplaren worden gebouwd.

Technisch verandert er niet veel vergeleken met de coupé: hij neemt dezelfde atmosferische V12 van 6 liter over. Een uiterst geschikte motor voor wat muziek onder de kap, die niet minder dan 600 pk levert. Op die manier haalt de Zagato Volante 96 km/u (60 mijl per uur) in 3,7 seconden. Om alles af te dekken gebruikt hij een soepele kap, die verborgen zit onder een dubbel gewelfde afdekking. Een typisch kenmerk voor auto's van de Italiaanse koetswerkbouwer!