Lieven Gheysens 

Over ons

Bavaria Motors werd opgericht in 2005.

De benaming "Bavaria" is een directe verwijzing naar Bayern, de Zuid-Duitse streek waar topkwaliteit al eeuwenlang de maatstaf is. Duitse topmerken Audi en BMW hebben in deze streek hun thuisbasis en andere topmerken zoals Porsche en Mercedes zitten er in buurt. Ons aanbod hebben we verder uitgebreid met exclusieve merken zoals Land Rover, Ferrari, Aston Martin, Maserati, en Jaguar.

Waarom een wagen bij Bavaria Motors kopen?

Als onafhankelijk autobedrijf bieden wij jong gebruikte en nieuwe wagens van deze premiummerken aan onder 1 dak.
Naast onze eigen permanente voorraad hebben wij een onbeperkte toegang tot de grote voorraden van onze trouwe leveranciers in Belgiƫ en andere EU-lidstaten.
Hierdoor kunnen wij de klassieke levertermijnen aanzienlijk verkorten en kan u ook op interessante voorwaarden rekenen.

Wij zijn gespecialiseerd in het klantgericht en merkonafhankelijk aanbieden van de ideale wagen die aan uw wensen voldoet !
Door onze uitgebreide productkennis van de markt en de autofiscaliteit kunnen wij u steeds objectief adviseren bij uw aankoop.

Garanties

Naast de verkoop, leasing en financiering van uw droomwagen staan wij ook in voor de naverkoop ervan.
Voor zowel onderhoud als herstellingen staan wij dagelijks voor u klaar zodat u ook na uw aankoop op ons kunt blijven rekenen.

Buiten de fabrieksgaranties op onze wagens, bieden wij ook wagens aan met een zeer volledig garantieprogramma en 24u/24u bijstand.

Ook de overname van uw oudere wagen of het te koop stellen van uw wagen in consignatie is bij ons mogelijk.

Welkom !

Kom onze nagelnieuwe showroom te Harelbeke ontdekken en deel onze passie !